Immers: 'Heb Van der Vaart bericht gestuurd, maar volgens mij kent-ie mij niet'

Immers: 'Heb Van der Vaart bericht gestuurd, maar volgens mij kent-ie mij niet'

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 12:09za 20-04-2019 om 12:09

Om zichzelf inderdaad 'de beste dartende voetballer' te mogen noemen, zal Rafael van der Vaart éérst Lex Immers moeten verslaan. Immers, routinier van ADO Den Haag, zegt dat met een knipoog voor de camera van Omroep West. 

Eerder deze week werd bekend dat Van der Vaart begin mei gaat deelnemen aan het Denmark Open, een door de British Darts Organisation (BDO) georganiseerd dartstoernooi. De voormalig Oranje-international beweerde dat hij de beste darter onder alle voetballers is. Immers kan echter ook een aardig pijltje gooien.

"Ik heb hem een bericht gestuurd en gezegd dat als hij de best dartende voetballer wil zijn, hij eerst nog tegen mij moet spelen", aldus Immers bij Omroep West. "Hij heeft nog niet gereageerd op mijn Instagram-bericht. Hij kent mij waarschijnlijk niet, haha. Hij durft denk ik niet te reageren. Hij is bang."

"Er zijn meerdere voetballers die darten. Michiel Kramer bijvoorbeeld. Wout Weghorst ook, die won zelfs een leg van Michael van Gerwen. Misschien is het leuk om een keer een darttoernooi met voetballers te organiseren." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws