LIVE-discussie: Vitesse heeft steunpilaar terug, PEC vangt absentie Lam op

LIVE-discussie: Vitesse heeft steunpilaar terug, PEC vangt absentie Lam op

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 19:14za 20-04-2019 om 19:14

De strijd om de play-offs voor Europees voetbal is in alle hevigheid losgebarsten en Vitesse hoopt aan het einde van de rit één van de vier gelukkige teams te zijn die het toetje van de competitie mag meemaken. Na vier gelijke spelen moeten de Arnhemmers dan in eigen huis wel winnen van PEC Zwolle, dat niet meer lijkt te hoeven vrezen voor degradatie.

De thuisploeg verwelkomt Maikel van der Werff na een schorsing weer in het hart van de verdediging. De Noord-Hollander zal naast Jake Clarke-Salter gaan spelen en verwijst Danilho Doekhi weer naar de bank. Verder houdt Leonid Slutsky vast aan zijn formatie met vier middenvelders en twee aanvallers en moet Alexander Büttner als linksmidden voor het nodige gevaar gaan zorgen.

Jaap Stam start met één wijziging ten opzichte van de wedstrijd van vorige week zondag tegen Willem II, een duel dat de Blauwvingers kansloos verloren (2-0). Thomas Lam is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en wordt centraal achterin vervangen door aanvoerder Bram van Polen. Kingsley Ehizibue wordt daardoor rechtsback en voorin komt er een plaats vrij voor Lennart Thy, die als rechtsbuiten zal gaan opereren.

Vitesse: Pasveer; Karavaev, Van der Werff, Clarke-Salter, Clark; Ödegaard, Serero, Bero, Büttner, Buitink, Linssen.

PEC Zwolle: Van der Hart; Ehizibue, Van Polen, Lachman, Paal; Hamer, Clement, Thy; Namli, Van Duinen, Van Crooij.

Poll

Wie wint er?

(115 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws