Dumfries laakt cynische PSV-supporters: 'Vraag me af waarom dat moet'

Dumfries laakt cynische PSV-supporters: 'Vraag me af waarom dat moet'

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 23:26zo 21-04-2019 om 23:26

Denzel Dumfries vindt het jammer dat een klein deel van het PSV-publiek zich tijdens thuiswedstrijden cynisch en negatief uitlaat richting de eigen spelers. Ook zondag, tegen ADO Den Haag (3-1), klonk er zo nu en dan gefluit vanaf de tribunes. 

"Dat is niet leuk voor de ploeg natuurlijk. Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn", aldus Dumfries bij Omroep Brabant"Dat cynisme merken wij ook. Ik kan niet ontkennen dat er mensen zijn die soms niet achter de ploeg staan. Dat kleine beetje publiek dat gaat fluiten en boe gaat roepen, dat moeten ze natuurlijk niet doen."

De rechtsback van PSV, die tegen ADO voor de openingstreffer tekende, wil daar nog wel iets aan toevoegen. "We hebben een grote groep fans die ons altijd steunt, die zitten vooral achter de goal. Die zijn we altijd heel erg dankbaar. Die zijn fantastisch."

Goalie Jeroen Zoet hoopt dat de fans zich vooral blijven focussen op het supporten van hun team. "We moeten met de steun van de supporters vol gas geven en de laatste drie wedstrijden winnen. Daar hebben we de fans echt voor nodig. Ik weet honderd procent zeker dat het maar een klein groepje is dat cynisch is." 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wordt kampioen?

(13139 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws