Snoei: Kom op, zo'n grote club. Ze zijn echt van een voetstuk afgedonderd

Snoei: "Kom op, zo'n grote club. Ze zijn echt van een voetstuk afgedonderd"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 21:18ma 22-04-2019 om 21:18

Mike Snoei heeft Roda JC een flinke oplawaai verkocht na de 4-0 overwinning van zijn ploeg Telstar. Roda had in de ogen van de Rotterdammer nooit zo verdedigend mogen spelen als in Velsen-Zuid. Daar ergert Snoei zich aan.

Na afloop ging het meer over de verdedigende tactiek van Roda dan over de prestatie van zijn eigen ploeg. "Wij zijn hiertoe in staat. Dat weet ik van m'n ploeg. Zo hebben we van Go Ahead, Den Bosch en Cambuur gewonnen, maar ik had niet verwacht dat deze club de Cauberg had meegenomen in de bus", zegt Snoei tegen FOX Sports.

"We hebben werkelijk tegen een berg gespeeld. Alleen maar verdedigers, iedereen op eigen helft. Kom op, zo'n grote club. Ze zijn echt van een voetstuk afgedonderd met dit voetbal. Daar komen de mensen toch niet voor kijken?"

"Je kunt wel een soort catenaccio willen spelen en er een punt uit willen slepen, maar laat verdomme die andere trainer (Molenaar, red.) in z'n waarde als je over accenten praat." Snoei doelt op Roda-trainer Eric van der Luer die het na het ontslag van Molenaar tactisch anders wilde neerzetten.

"Ik begrijp dat niet. Wat zijn dan die accenten? Die club is tien keer groter dan Telstar. Ze timmerden het helemaal dicht. Wij hadden zeven of acht keer moeten scoren. Het leek echt de Cauberg wel waar we tegen voetbalden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws