'Vier à vijf' basisspelers mogelijk weg bij PSV: 'Ook Dumfries wordt genoemd'

'Vier à vijf' basisspelers mogelijk weg bij PSV: 'Ook Dumfries wordt genoemd'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 16:11di 23-04-2019 om 16:11

PSV houdt serieus rekening met het vertrek van vier of vijf basisspelers. Dat weet Erik van Haren, PSV-watcher van De Telegraaf. 

In de pers gaat het al maanden over een mogelijke leegloop in Amsterdam. Ook bij titelconcurrent PSV zou het elftal compleet op de schop kunnen gaan in de zomer, stelt Van Haren in de voetbalpodcast van De Telegraaf"Bij PSV is de situatie anders dan bij Ajax, financieel gezien. Ze zullen moeten verkopen voordat ze grote aankopen kunnen doen. Ik begreep dat PSV er rekening mee houdt dat er zomaar vier of vijf spelers kunnen vertrekken."

"Van Bommel probeert er nu alles aan te doen om Daniel Schwaab binnen te houden. Maar zijn contract loopt af en zijn familie is al terug naar Duitsland. Dat hij hem zo graag wil houden, zegt natuurlijk wel wat."

Wie er volgens Van Haren verder mogelijk vertrekken? "Bergwijn, Lozano... Angelino. Dumfries, wordt zelfs gezegd. En Zoet en De Jong, al hebben die vorig jaar weer bijgetekend. Als ik De Jong was, zou ik altijd bij PSV blijven, maar hij zit er wel aan te denken om een keer naar het buitenland te gaan. Dat geldt voor Zoet ook."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws