Neres op roze wolk: 'Ik ben trots en kan het nog steeds niet geloven'

Neres op roze wolk: 'Ik ben trots en kan het nog steeds niet geloven'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 06:50wo 24-04-2019 om 06:50

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 13:51wo 24-04-2019 om 13:51

Een transfer naar het buitenland lijkt niet hoog op de agenda te staan bij David Neres. De Braziliaanse aanvaller van Ajax is gelukkig in Amsterdam, vertelt hij voor de camera van VoetbalPrimeur. 

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Neres (22) kon in januari een zeer lucratieve overstap naar de Chinese competitie maken. Ajax ging toen voor een vertrek liggen. Inmiddels wordt de neo-international gelinkt aan diverse clubs uit Italië, Duitsland en Engeland. Neres heeft nog een contract tot medio 2022. Wat-ie zelf wil? "Ik moet kijken wat het beste is voor mij, voor mijn carrìère en mijn familie. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar ik heb een contract hier en ben tevreden hier."

Zijn debuut in de nationale ploeg van Brazilië was een absoluut hoogtepunt voor Neres. Weken later lijkt de linkspoot nog altijd op een roze wolk te zitten. "Het was als een droom, tot op de dag van vandaag kan ik het niet geloven."

"Zelfs nu kan ik nog niet geloven dat ik in het nationale elftal speel. Alle Braziliaanse spelers willen dat - en mij is het gelukt. Ik ben heel blij en heel trots."

Check hieronder het volledige interview met Neres na afloop van Ajax-Vitesse 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Neres in de zomer vertrekt?

Ja
40%
Nee
60%
(2561 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws