'Hopelijk kan ik Stam overtuigen om me speeltijd te geven in Feyenoord 1'

'Hopelijk kan ik Stam overtuigen om me speeltijd te geven in Feyenoord 1'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 08:12wo 24-04-2019 om 08:12

Lutsharel Geertruida hoopt volgend seizoen onder de nieuwe trainer Jaap Stam meer speelminuten te krijgen bij Feyenoord. Dit jaar mocht de achttienjarige rechtsback welgeteld één keer invallen in de Eredivisie. 

"De stap naar het eerste is groot en dat merk je ook aan de trainingen", zegt Geertruida, product van Varkenoord, in gesprek met de NOS"Het tempo is daar hoger en je moet sneller handelen, maar na een tijdje wen je eraan en ga je vanzelf mee met de groep."

"Als je elke dag traint met jongens zoals Van Persie en Berghuis en je kijkt hoe zij bepaalde dingen doen en oplossen, dan probeer je daar zelf ook wat van mee te pikken en het toe te voegen aan je eigen spel."

Het eerste elftal is dit seizoen nog iets te hoog gegrepen. "Op dit moment moet ik het doen met speelminuten bij jong Feyenoord en Feyenoord O19 en de trainingen bij de selectie van Feyenoord 1. Mijn debuut in de Eredivisie deed mij goed en smaakt zeker naar meer."

"Alleen heeft de club zich in januari versterkt in de achterhoede waardoor mijn kansen op speeltijd heel erg zijn afgenomen. Er komt een nieuwe trainer in de zomer en hopelijk kan ik hem overtuigen om me speeltijd in Feyenoord 1 te geven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws