LIVE-discussie: Van Bronckhorst kiest voor de jeugd, NAC gooit formatie om

LIVE-discussie: Van Bronckhorst kiest voor de jeugd, NAC gooit formatie om

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 19:47wo 24-04-2019 om 19:47

De belangen voor NAC zijn woensdagavond levensgroot. De Bredanaars moeten winnen van Feyenoord om nog een redelijke kans te houden op het behoud van het Eredivisieschap. Als NAC verliest van de Rotterdammers en Excelsior donderdagavond wint op bezoek bij ADO Den Haag valt het doek voor de ploeg van Ruud Brood.

Naar aanleiding van de 2-1 nederlaag in Sittard van afgelopen weekend heeft NAC-trainer Ruud Brood ingegrepen. Hij kiest voor een formatie met drie aanvallers en geeft daarom Mikhail Rosheuvel weer een basisplaats. Mounir El Allouchi verliest zijn plaats op het middenveld en zit op de bank. Ook speelt Alex Gersbach als linksback en verhuist Pele van Anholt daardoor naar de rechterkant. Khalid Karami, die in Sittard nog aan de aftrap stond, speelt nu niet.

Giovanni van Bronckhorst kiest in Breda voor de jeugd. In de spitspositie kon de oefenmeester van de Rotterdammers niet anders. Door de blessure van Robin van Persie en de schorsing van Nicolai Jörgensen maakt Dylan Vente zijn opwachting in de punt van de aanval bij de Stadionclub.

Op het middenveld staat naast Jordy Clasie en Tonny Vilhena echter nog een jongeling. Er is een plekje ingeruimd voor Orkun Kökcü, die op de plek van Jens Toornstra speelt. Die staat dan weer geposteerd als rechtervleugelaanvaller, omdat Steven Berghuis geschorst is.

De opstellingen:

NAC Breda: Van Leer; Van Anholt, Koch, Damen, Gersbach; Kali, Ilic, Lundqvist; Korte, Te Vrede, Rosheuvel.

Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Botteghin, Van Beek, Malacia; Clasie, Kökcü, Vilhena; Toornstra, Vente, Larsson.

Poll

Wat gaat het worden?

(588 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws