Advocaat haalt uit: 'Dat zijn ze vergeten, die 47 punten hebben we zeker gekregen'

Advocaat haalt uit: 'Dat zijn ze vergeten, die 47 punten hebben we zeker gekregen'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 20:27wo 24-04-2019 om 20:27

Dick Advocaat is niet te spreken over de recente prestaties van Jean-Christophe Bahebeck. De aanvaller van Utrecht maakte de afgelopen weken bar weinig indruk en werd door Advocaat voor het thuisduel tegen Fortuna Sittard van woensdagavond gepasseerd ten faveure van Nick Venema.

Na de 2-0 nederlaag tegen FC Emmen heeft Advocaat hard ingegrepen en dus ook Bahebeck uit het elftal gehaald. "Omdat ik vind dat hij veel te weinig brengt voor het elftal", zegt de Utrecht-trainer voor de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Ik kan wel een ander verhaal verzinnen, maar zo is het gewoon. Met zijn kwaliteiten moet hij meer brengen voor het elftal en dat doet hij niet. Dat is in de afgelopen weken wel gebleken."

Advocaat stoorde zich niet alleen aan sommige spelers, maar ook aan de berichtgeving in de media. De Domstedelingen wonnen drie keer op rij niet, maar in de tien duels daarvoor verloor de ploeg van Advocaat maar één keer. "Sommige mensen zijn dat alweer vergeten, maar dat geeft niet. Die 47 punten hebben we zeker gekregen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws