'Ongeloof toen ik hoorde dat de Nederlandse voetbalbond dat voor Ajax regelde'

'Ongeloof toen ik hoorde dat de Nederlandse voetbalbond dat voor Ajax regelde'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 06:47do 25-04-2019 om 06:47

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 06:49do 25-04-2019 om 06:49

Danny Rose vindt dat de Premier League meer moet doen voor clubs die in Europees verband in actie komen. De verdediger van Tottenham Hotspur wijst daarbij op Ajax, dat van de KNVB zeven dagen rust krijgt ter voorbereiding op het Champions League-treffen met de Londenaren.

De KNVB verplaatste een hele speelronde ten faveure van Ajax en het Nederlandse voetbal. Dat is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. "Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat de Nederlandse bond dat geregeld heeft", zegt Rose in The Daily Mail. "Als je in deze fase van het seizoen zit heb je te maken met een klein beetje vermoeidheid. Alle kleine beetjes helpen."

"Het zou dus mooi zijn als de mensen in Engeland vergelijkbare maatregelen zouden nemen en ons helpen", gaat de linksback van Spurs verder. "Uiteindelijk is het niet Tottenham tegen Ajax of Liverpool tegen Barcelona, maar het is Engeland. We willen de Champions League naar Tottenham brengen, maar ook naar Engeland."

De Premier League is Spurs al een klein beetje tegemoet gekomen rondom de Europese duels tegen Ajax. Het duel tussen Tottenham en Bournemouth, dat eerst op de maandag voor de halve finale Champions League gepland stond, wordt nu op zaterdagavond afgewerkt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws