Lozano krijgt bezoek van 'dader' van Willem II: Hij zat in zo'n machientje

Lozano krijgt bezoek van 'dader' van Willem II: "Hij zat in zo'n machientje"

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2019 om 11:12vr 26-04-2019 om 11:12

Freek Heerkens leeft mee met Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller van PSV raakte donderdag geblesseerd door een tackle van de Willem II-verdediger, die zich na afloop meldde in de Eindhovense kleedkamer.

Lozano moest met een brancard van het veld in Tilburg, waar PSV met 0-3 zegevierde. "Een beetje lullig. De bal kwam eigenlijk met te weinig snelheid. Ik probeerde voorlangs te glijden, maar hij stond vast op dat moment. Met mijn linkerbeen gleed ik tegen hem aan", vertelt Heerkens in gesprek met het Brabants Dagblad.

"Ik had zelf niet in de gaten dat ik hem dusdanig raakte", vervolgt hij. "Ik ben net in de kleedkamer van PSV geweest. Hij accepteerde mijn excuses. Hij geloofde dat er geen intentie bij zat om hem te raken. Ik weet niet of zijn blessure ernstig is. Hij zat in zo'n machientje."

Willem II had donderdagavond weinig in te brengen tegen PSV. "Ja, het was een teleurstellende wedstrijd", aldus Heerkens. "Er was veel hoop in Tilburg vooraf. Die was ook wel gegrond, omdat we in een goede fase verkeerden. Maar PSV heeft wel gewoon evenveel punten als Ajax. Het is een goede ploeg met veel kwaliteit voorin."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws