'Real onderhandelt met Chelsea en United en is vol vertrouwen over toptransfers'

'Real onderhandelt met Chelsea en United en is vol vertrouwen over toptransfers'

26-04-2019 18:55
45

Real Madrid hoopt de toptransfers van Eden Hazard én Paul Pogba spoedig officieel te maken. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports heeft de Spaanse grootmacht zich reeds gemeld bij Chelsea en Manchester United.

Vooral de komst van Hazard lijkt een uitgemaakte zaak. De Belgische aanvaller heeft nog maar een contract tot medio 2020 en Chelsea wil hem laten gaan als Real Madrid voldoet aan de vraagprijs van 100 miljoen pond, zo'n 115 miljoen euro. Maar Sky Sports meldt nu dat de kans heel groot is dat United-middenvelder Pogba hem volgt naar de Primera Division.

Manager Ole Gunnar Solskjaer stribbelt nog wel tegen. "In het voetbal kun je niets met zekerheid zeggen, maar ik denk dat Pogba volgend seizoen nog voor ons speelt. Hij is enorm hongerig om succesvol te zijn met United. Ik weet bijna zeker dat hij blijft." De Britse omroep is echter stellig en weet dat Pogba wil vertrekken als United buiten de top-vier eindigt in de Premier League en daarmee plaatsing voor de Champions League misloopt.

Volgens het Spaanse tv-programma Jugones is de 26-jarige Fransman zijn toekomst op Old Trafford zelfs al aan het saboteren. Zo probeerde United een visa voor hem te regelen voor de trip naar China begin volgend seizoen, maar heeft hij dat gedwarsboomd. Pogba zet zijn zinnen op een overstap naar Real, terwijl ook Paris Saint-Germain interesse toont.

Ook L'Equipe schreef al dat Pogba zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu.