Het is wel moeilijk om een plan te bedenken om dit Ajax te bestrijden

"Het is wel moeilijk om een plan te bedenken om dit Ajax te bestrijden"

28-04-2019 13:30
65

Jordens Peters beseft dat Willem II in bloedvorm moet zijn om voor een stunt te zorgen in de bekerfinale tegen Ajax volgende week zondag. De aanvoerder van de Tilburgers is onder de indruk van de ploeg van coach Erik ten Hag.

"Ik heb veel wedstrijden van Ajax gekeken de laatste tijd. Het is wel moeilijk om een plan te bedenken om dit Ajax te bestrijden", zegt Peters bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Alleen wij hebben tegen AZ laten zien dat we als team een heel hoog niveau kunnen halen. Willen wij in de finale iets betekenen, dan moeten we dat niveau in de finale aantikken. Anders wordt het een moeilijk verhaal, maar die mogelijkheden hebben we wel."

De centrale verdediger weet dat het een stuk beter moet dan tegen PSV. Willem II had donderdag niets in te brengen tegen de Eindhovenaren. Bij de vrije trap van Michal Sadilek (0-2), waarschijnlijk aangeraakt door Luuk de Jong, zat iedereen mis. "Zondag staat daar Matthijs de Ligt", beseft Peters. "De gevaarlijkste koppers zullen mandekking moeten krijgen."

Peters kijkt hoe dan ook uit naar de bekerfinale in De Kuip. "Het wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière. Dit zijn toch de grote jongensprijzen."