PSV-spits (19) verlengt en 'is van dat gedoe af': 'Mensen doen weer normaal'

PSV-spits (19) verlengt en 'is van dat gedoe af': 'Mensen doen weer normaal'

29-04-2019 08:47
35

Joël Piroe is blij dat zijn PSV-contract eindelijk is verlengd. De captain en topscorer van Jong PSV werd begeerd door clubs als Juventus en TSG Hoffenheim, maar is Eindhoven trouw gebleven. Er werd lang gespeculeerd over de toekomst van Piroe.

"Eindelijk ben ik van dat gedoe af", vertelt Piroe in de Gelderlander. "Weet je, de meeste mensen doen nu weer normaal tegen mij. Ze lopen me nu niet meer alleen te paaien. Het was op een gegeven moment echt te veel allemaal."

Grote clubs wilden Piroe hebben, maar de hoofdrolspeler was zelf niet op de hoogte van wat er achter de schermen gebeurde. "Mijn vader is mijn zaakwaarnemer, maar heeft niet verteld welke clubs me wilden hebben. Dat hoef ik ook niet weten. Ik wil het hier maken en de eerste spits van PSV worden. Voor het buitenland is het nu nog veel te vroeg. Een verhuurperiode zie ik ook niet zitten."

Piroe 'schommelt' naar eigen zeggen tussen PSV 1 en Jong PSV. "Aan het begin van elke week krijg ik te horen waar ik me moet melden. Ik kan er een probleem van maken, maar daar heb ik alleen mezelf mee. Wel ben ik ongeduldig. Ik wil snel debuteren in het eerste."