Update: Geplaagd Tottenham mist Winks ook in return tegen Ajax

Update: Geplaagd Tottenham mist Winks ook in return tegen Ajax

29-04-2019 20:47 Laatste update: 20:47
152

Tottenham Hotspur mist dinsdagavond tegen Ajax vier spelers. Serge Aurier, Harry Winks, Erik Lamela en Harry Kane zijn er niet bij. Achter de namen van Moussa Sissoko en Jan Vertonghen staat nog een vraagteken.

Dat maakt Tottenham bekend. De Engelse tegenstander van Ajax in de halve finale van de Champions League liet zich maandagochtend zien op het trainingveld. Aurier, Winks, Lamela en Kane ontbraken door blessures. Het al langer geblesseerde viertal is niet op tijd fit voor de heenwedstrijd.

Sissoko en Vertonghen trainden wel mee, maar hun inzetbaarheid is nog niet zeker. De Franse middenvelder kampt met een liesblessure, terwijl de Belgische verdediger last heeft van zijn dijbeen. Vertonghen miste de verloren thuiswedstrijd tegen West Ham United (0-1) en wordt klaargestoomd voor dinsdag.

Vincent Janssen komt sowieso niet in actie tegen Ajax, omdat hij niet op de Champions League-lijst staat. Heung-Min Son is geschorst. Tottenham en Ajax trappen dinsdagavond om 21.00 uur af. Volgende week woensdag is de return in Amsterdam.

Update 20.47 uur: Harry Winks mist niet alleen de eerste, maar ook de tweede wedstrijd tegen Ajax. De middenvelder heeft een operatie aan zijn lies ondergaan. Winks stond op 9 april in het Champions League-duel met Manchester City nog in de basis. De Engels international werd toen na 81 minuten gewisseld en kwam sindsdien niet meer in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s