Jansma lijkt einde carrière Robben aan te kondigen: Hij stopt

Jansma lijkt einde carrière Robben aan te kondigen: "Hij stopt"

29-04-2019 22:29 Laatste update: 22:33
43

Kees Jansma weet het zeker: Arjen Robben is na dit seizoen profvoetballer-af. De 35-jarige routinier is na een lange blessure op de weg terug bij Bayern München, maar de voormalig perschef van het Nederlands elftal is ervan overtuigd dat hij niet aan een nieuw avontuur begint.

Robben staat al sinds november aan de kant met een heupblessure en zat zondag tegen 1. FC Nürnberg voor het eerst in maanden weer op de bank. Robben is gelinkt aan de Japanse competitie, de zandbak, maar ook aan de Eredivisie. Zover komt het niet, weet Jansma zeker. 

"Hij stopt", zegt de presentator stellig bij Natafalen op FOX Sports. Analist Kenneth Perez vraagt om bevestiging van Jansma. "Of ik het zeker weet? Ík wel, ja. Of Robben het zeker weet, weet ik niet", krabbelt Jansma toch weer iets terug. "Dat is in ieder geval nieuws, denk ik", reageert Perez.

Perez vindt het jammer als Robben na dit seizoen stopt. "Ik was analist in Duitsland bij de wedstrijd tussen Nürnberg en Bayern München. Ik ving een glimp op van Arjen Robben, maar helaas zat hij op de bank. Ik hoop toch echt niet dat hij stopt of hij ergens heengaat waar je hem niet vaak aan het werk ziet."