Gouden tijden voor Genee en Veronica:  'Heeft De Mol geweldig uitonderhandeld'

Gouden tijden voor Genee en Veronica: 'Heeft De Mol geweldig uitonderhandeld'

30-04-2019 08:30 Laatste update: 20:26
36

Wilfred Genee en Veronica beleven gouden tijden. De Veronica Inside-presentator begeleidt ook de Champions League-uitzendingen van de nu al legendarische Ajax-campagne.

Vorig seizoen analyseerden Genee, Johan Derksen en René van der Gijp nog met frisse tegenzin Europa League-wedstrijden als Sporting Portugal-Viktoria Plzen, inmiddels ziet de wereld er heel anders uit. John de Mol lokte het drietal weg bij RTL en haalde ook de Champions League-rechten binnen. "John heeft dat geweldig uitonderhandeld. Zeker in combinatie met ons programma heeft dat enorm goed uitgepakt", vertelt Genee aan het Algemeen Dagblad. "Kijkcijfers hebben we niet alleen vastgehouden, maar ze zijn in de jongerendoelgroep zelfs gestegen."

De presentator is van plan om groots uit te pakken voor de tweede halve finalewedstrijd in Amsterdam, liet hij eerder deze week weten. Mocht Ajax zich ten koste van Tottenham Hotspur de finale halen, dan gaat het dak er helemaal af. "John is een enorme Ajax-fan. We zitten ons al rijk te rekenen over de finale. Moeten we dan niet een grotere studio hebben?, appte ik laatst. Ik zorg voor de allergrootste in Madrid, antwoordde hij. Dat bericht heb ik bewaard."

Veronica zal dinsdagavond verslag doen van Tottenham Hotspur-Ajax. De aftrap in Noord-Londen zal om 21.00 uur plaatsvinden.