'Meestervoorspeller' VD Vaart: 'Je doet net of ik gek ben, is toch uitgekomen?'

'Meestervoorspeller' VD Vaart: 'Je doet net of ik gek ben, is toch uitgekomen?'

30-04-2019 10:06
45

Rafael van der Vaart voorspelt dat Ajax dinsdagavond twee keer tot scoren komt in Londen. De oud-speler van Ajax én Tottenham Hotspur verwacht een wedstrijd met veel doelpunten en zet in op een remise.

Bennett van Fessem
LONDEN

Van der Vaart voorspelde voor Real Madrid - Ajax al dat de Amsterdammers in staat waren daar twee keer te scoren, in tegenstelling tot veel andere kenners. "Ja, maar ik ben niet gek. Je doet net of ik gek ben, maar het is toch uitgekomen?", lacht Van der Vaart voor de camera van VoetbalPrimeur.

In Londen verwacht hij dat Ajax opnieuw twee keer het net weet te vinden. "Ik heb net gezegd 2-2, dus weer twee keer. Dat zou natuurlijk een fantastische uitslag zijn. Zeker hier. Straks zit het vol en er komt wel wat druk bij kijken. Dat zijn ze wel gewend, maar je speelt echt tegen een hele goede ploeg. Ik verwacht een geweldige wedstrijd met veel doelpunten."

De voormalig middenvelder denkt niet dat Ajax de Champions League weet te winnen. "Ik moet eerlijk zeggen: ik geloof altijd heilig in Barcelona. Je hebt Ajax en Barcelona doet dat nog iets beter. Ik denk dat dat 'm net niet gaat worden. of je moet hopen dat Liverpool van Barcelona wint."