Isak is 'mediamoe' en geeft geen interviews: 'Vraag kan hij ondertussen dromen'

Isak is 'mediamoe' en geeft geen interviews: 'Vraag kan hij ondertussen dromen'

01-05-2019 18:26 Laatste update: 18:28
26

Alexander Isak is even 'mediamoe' en besloot woensdag niet met media te spreken. De veelscorende spits van Willem II lijkt zich volledig te willen focussen op de bekerfinale van zondag tegen Ajax. Aanvoerder Jordens Peters begrijp dat wel.

"Er is ontzettend veel op hem afgekomen. Het aantal interviewaanvragen voor Isak gaat richting de honderd voor mijn gevoel. Dus ik denk dat het voor hem ook belangrijk is om echt even helemaal te focussen op voetbal", stelt hij voor de camera van FOX Sports.

"Wat de precieze beweegreden erachter is, weet ik niet", vervolgt Peters. "Ik denk wel dat het fijn is voor hem dat het weer even wat rustiger is, want de vraag of je hem moet vergelijken met Zlatan kan hij ondertussen ook wel dromen, denk ik."

De verdediger erkent dat het voor Willem II een lastig verhaal wordt de beker te winnen als Ajax zijn topniveau haalt. "Alleen gelukkig hebben ze in de Eredivisie ook wel eens laten zien dat het gewoon mensen zijn, die ook wel eens een mindere wedstrijd hebben. Ik denk dat we wel een ploeg hebben die ervoor kan zorgen dat ze zondag misschien die mindere wedstrijd hebben."