Gerucht in Italië: Milan en Samp denken aan Feyenoorder van 10 miljoen

Gerucht in Italië: Milan en Samp denken aan Feyenoorder van 10 miljoen

02-05-2019 08:57
97

De naam van Jerry St. Juste is weer opgedoken in het Italiaanse geruchtencircuit. Transferwebsite TuttoMercatoWeb schrijft deze week dat de verdediger van Feyenoord gevolgd wordt door Sampdoria en AC Milan. 

TMW claimt te weten dat de 22-jarige St. Juste in de afgelopen transferwindows aanbiedingen heeft ontvangen van SSC Napoli en Fiorentina. Een overstap naar de Serie A vond echter geen doorgang. Komende zomer krijgt St. Juste mogelijk alsnog de kans om naar Italië te verkassen.

Zowel Sampdoria als AC Milan heeft namelijk een oogje op de oud-speler van sc Heerenveen, weet het transfermedium. Feyenoord zou een slordige tien miljoen euro verlangen voor St. Juste. De verdediger heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2021. Dit seizoen kwam hij 25 keer in actie voor Feyenoord. St. Juste scoorde drie keer.

In maart beweerde Feyenoord-directeur Martin van Geel dat hij in de winterstop een bod van 12 miljoen euro op St. Juste heeft afgeslagen. Volgens sommige media was het Zenit Sint-Petersburg dat concrete belangstelling had.