RMC Sport: Tuchel en Ten Hag in de race om trainerspositie bij Bayern München

RMC Sport: Tuchel en Ten Hag in de race om trainerspositie bij Bayern München

03-05-2019 19:38 Laatste update: 04-05-2019 09:12
49

Ook in Frankrijk wordt gemeld dat Erik ten Hag in de belangstelling staat van Bayern München. De Ajax-trainer heeft echter concurrentie van Thomas Tuchel, trainer van Paris Saint-Germain.

Dat meldt RMC Sport. Dat Bayern achter Ten Hag aanzit lijkt dus te kloppen. Eerder maakten media in Duitsland al melding van de belangstelling voor de 49-jarige Tukker. Ook Tuchel wordt genoemd. Bayern heeft zelfs al contact opgenomen met de entourage van de Duitse trainer. De club wilde Tuchel al eerder hebben, maar toen koos hij voor een Frans avontuur bij PSG.

RMC weet dat ook Ten Hag op het lijstje van Bayern staat. Tuchel wordt juist ook weer in verband gebracht met Chelsea, net als Ten Hag. Tuchel denkt momenteel niet na over een vertrek uit Parijs, zo gaf hij eerder toe.

Tuchel won in zijn eerste jaar bij PSG de landstitel, maar werd in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld door Manchester United. Ook de Coupe De France en de Coupe de la Ligue gingen aan zijn neus voorbij. De grote droom van de eigenaren van PSG is het winnen van het miljardenbal. Unai Emery slaagde niet in die missie en werd vorig jaar ontslagen.