Van der Gijp versus Derksen en Boskamp: Heb je Ik Vertrek zitten kijken?

Van der Gijp versus Derksen en Boskamp: "Heb je Ik Vertrek zitten kijken?"

03-05-2019 20:57 Laatste update: 21:29
56

De mannen van Veronica Inside komen in de uitzending van vrijdagavond nog even terug op de veelbesproken analyse van Johan Derksen. De VI-nestor deed dinsdagavond de analyse van Tottenham Hotspur-Ajax en was na afloop niet mals in zijn kritiek.

Het kwam Derksen op veel kritiek te staan. Tafelgenoot René van der Gijp vermaakt zich kostelijk met alle ophef. "Het hele land in euforie. 1-0 winnen bij Tottenham Hotspur: als je dat van tevoren zegt, gelooft niemand je. En dat zet je de tv aan en dan wordt het hele elftal afgebrand. Ik vind dat heerlijk", lacht hij. "Ik zie al die mensen in die stoeltjes thuis zitten, die zitten zich zwaar op te winden. Je hebt tegenwoordig ook die Twitter-gekkies, die binnen een minuut een mening hebben. Hij is te hard op zijn hoofd gevallen. Ik zag van alles voorbijkomen haha."

Van der Gijp had echter een andere visie op de wedstrijd dan Derksen en tafelgenoot Jan Boskamp, die dinsdag samen de analyses deden. "Ziyech heeft zich de pleuris gelopen. Jullie hebben een hele andere wedstrijd gekeken? Heb je Ik Vertrek zitten kijken?" Boskamp blijft echter bij zijn standpunt en verdedigt Derksen. "Stel dat het misgaat, dan zeg ik tegen jou: ze hebben het laten liggen in Londen."

Ajax en Tottenham Hotspur werken woensdagavond de returnwedstrijd tegen Tottenham af. De aftrap in de Johan Cruijff Arena staat ingepland voor 21.00 uur.