Telstar waarschuwt 'Ajax-spijbelaar' Van der Laan: Dan volgen er sancties

Telstar waarschuwt 'Ajax-spijbelaar' Van der Laan: "Dan volgen er sancties"

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 18:55wo 08-05-2019 om 18:55

Laatste update: woensdag 8 mei 2019 om 18:55wo 08-05-2019 om 18:55

Het laatste woord over Jordie van der Laan is nog niet gesproken. Telstar is helemaal klaar met de 25-jarige spits, wiens contract deze week werd ontbonden vanwege een verzwegen bezoek aan Tottenham Hotspur - Ajax.

Sinds het nieuws duikt Van der Laan op in diverse media. Zo zat de werkloze voetballer dinsdagavond bij Pauw. "Nu lijkt het alsof hij de held is en Telstar de schlemiel. We hadden reden genoeg om hem op staande voet te ontslaan", verklaart technisch directeur Piet Buter in het Noordhollands Dagblad.

"We blijven echter ook mensen en wilden dit op een beschaafde manier afhandelen. Daarom gingen we met wederzijds goedkeuren uit elkaar. In de ontbindingsovereenkomst staat dat beide partijen geen uitlatingen zullen doen over elkaar. Daar houdt hij zich nu niet aan."

Telstar voelt zich 'bedonderd' door Van der Laan, maar neemt voorlopig geen advocaat in de arm. Buter: "Nee, het is en blijft een kwajongensstreek. Maar hij moet het niet doen voorkomen alsof het de schuld is van Telstar. Dan gaan we er werk van maken en volgen er sancties."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Bekijk het laatste nieuws