'VVV-smaakmakers kunnen voorbeeld Steijn volgen: transfer lonkt voor duo'

'VVV-smaakmakers kunnen voorbeeld Steijn volgen: transfer lonkt voor duo'

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 19:29wo 08-05-2019 om 19:29

Niet alleen trainer Maurice Steijn lijkt voor een vertrek te staan bij VVV-Venlo. De kans is groot dat de Limburgers in de zomer ook Tino-Sven Susic en Peniel Mlapa moeten uitzwaaien.

De twee hebben de interesse van andere clubs gewekt, zo schrijft Voetbal International. De 27-jarige Susic was dit seizoen goed voor vijf treffers en één assist. Hoewel hij – mede door een blessure – een terugval kende na de winterstop, staat hij er nog altijd goed op. Onder meer FC Groningen is gecharmeerd van de Bosnische middenvelder. Ook clubs uit Turkije en het Italiaanse Brescia volgen de linkspoot. Susic ligt nog tot medio 2020 vast in Venlo.

VVV heeft een optie tot koop op Mlapa, maar lijkt hem wel eens meteen te kunnen doorverkopen. De 28-jarige aanvaller scoorde al twaalf keer en gaf drie assists. Hij wordt gevolgd door clubs uit Engeland (Championship), Duitsland en Japan. De fysiek sterke Mlapa ligt tot medio 2020 vast bij Dynamo Dresden, maar de Limburgers hebben nog een paar weken de tijd om de clausule te lichten en mee te profiteren van een eventuele transfer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Bekijk het laatste nieuws