Sneijder heeft 'veel contact' met Ajax-uitblinker: Dat is niet normaal

Sneijder heeft 'veel contact' met Ajax-uitblinker: "Dat is niet normaal"

08-05-2019 20:08
6

Wesley Sneijder is onder de indruk van Donny van de Beek. Met de aanvallende middenvelder van Ajax had de recordinternational van het Nederlands elftal de laatste tijd veel contact.

"Ik heb de laatste tijd veel contact gehad met Donny van de Beek", vertelt Sneijder voorafgaand aan de Champions League-return tussen Ajax en Tottenham bij Veronica. "Ik hoop dat hij vanavond weer zo speelt als in de afgelopen Champions League-wedstrijden."

"Die jongen doet het fantastisch. Zijn inzet, dat is niet normaal. Dat geldt voor iedereen bij Ajax. Zelfs Joël Veltman, die moest terugkomen van een zware blessure. Hij moest er meteen staan en stond er ook. Dat verklaart een hoop. Iedereen helpt elkaar, dat is mooi om te zien."

Sneijder staat op de banken voor Ajax. "Ik denk dat niemand had verwacht dat ze de halve finale zouden halen. Het is fantastisch. Ik hoop dat Ajax de finale haalt en hetzelfde kan neerzetten als vorige week. We kunnen een stormloop van Spurs verwachten, daar moet Ajax zich tegen wapenen."