Transferupdate Van der Sar: Ik denk dat hij naar Engeland of Spanje gaat

Transferupdate Van der Sar: "Ik denk dat hij naar Engeland of Spanje gaat"

Gepubliceerd: woensdag 8 mei 2019 om 21:14wo 08-05-2019 om 21:14

Ajax-directeur Edwin van der Sar geeft Juventus weinig kans in de jacht op Matthijs de Ligt. De voormalig doelman verwacht weliswaar dat de negentienjarige aanvoerder vertrekt, maar ziet Italië niet als meest waarschijnlijke bestemming.

"Ik denk dat De Ligt zijn laatste wedstrijden voor Ajax aan het spelen is", vertelt Van der Sar voor het duel met Tottenham Hotspur in de Champions League aan Sky Sport Italia. "Ik hoop dat hij op een geweldige manier vertrekt", doelt hij op de prijzenjacht van het elftal van trainer Erik ten Hag. "Hij heeft hier rondgelopen sinds hij een kind was en zal naar een grote club vertrekken."

"Ik denk dat hij naar Engeland of Spanje gaat", vervolgt Van der Sar. De Ligt wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona, maar ook Manchester United en Manchester City zouden geïnteresseerd zijn. De Engelse clubs lijken net als Juventus achter het net te vissen.

Van der Sar stelt dat trainer Erik ten Hag waarschijnlijk niet vertrekt. "We hebben de intentie om door te gaan met Ten Hag. We weten dat er veel veranderingen zullen zijn in de selectie, maar we willen op zijn minst de trainer behouden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Bekijk het laatste nieuws