'Feyenoord wacht met Van Geel-opvolger, selectie valt nog niet in te vullen'

'Feyenoord wacht met Van Geel-opvolger, selectie valt nog niet in te vullen'

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 19:13vr 10-05-2019 om 19:13

Feyenoord maakt geen haast met de aanstelling van een nieuwe technisch directeur. De Rotterdamse club verwacht deze maand nog geen opvolger van Martin van Geel te presenteren, zo meldt Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka.

"Feyenoord is bezig, maar ze nemen alle tijd. Met het oog op volgend seizoen vinden ze zelf dat Van Geel nog lang in dienst is en de lopende zaken kan afhandelen. Of dat wenselijk is, is natuurlijk de vraag", vertelt Gouka bij RTV Rijnmond. "Van Geel is natuurlijk wel iemand die met hart en ziel tot de laatste dag zal werken. Dat zit in zijn karakter."

"Hij is bijvoorbeeld bezig met Lutsharel Geertruida. Die tekent nog niet bij, of misschien wel helemaal niet", weet Gouka. "Maar hij blijft de lopende zaken doen en ondertussen zoekt Feyenoord verder. Ze zijn er mee bezig", zegt hij over de nieuwe directeur. "Maar ze hebben niet het idee dat het binnen drie weken geregeld is, omdat er toch nog een technisch directeur zit."

De verslaggever weet dat de nieuwe directeur in de zomer in eerste instantie met een lege portemonnee moet winkelen. "De selectie valt eigenlijk niet in te vullen zolang er geen spelers verkocht worden. Alleen wat transfervrij of goedkoop is, kan komen. Dan zit je in een categorie waar je niet beter van wordt. Ze moeten Vilhena en Berghuis verkopen om de selectie een impuls te geven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws