De Mos adviseert transfer aan Ten Hag: Een kans voor open goal

De Mos adviseert transfer aan Ten Hag: "Een kans voor open goal"

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2019 om 07:48ma 13-05-2019 om 07:48

Bij Rondo is men lovend over de prestatie van Erik ten Hag bij Ajax. Of de 49-jarige Tukker komend seizoen voor een nieuwe club moet kiezen, is de vraag.

"Hij deed alles goed de afgelopen tijd. Of het nou een interview was na een overwinning of een nederlaag..", zegt Wim Kieft. Mario Been vult aan: "Ik kan me voorstellen dat hij zich in de markt heeft gezet. Dat lijkt me wel als je zo presteert en een elftal zo goed laat spelen. Dan denk ik dat er grote clubs naar je zitten te kijken."

Ten Hag zal volgend seizoen opnieuw moeten bouwen bij Ajax, omdat de kans dat bepalende spelers zullen vertrekken groot is. "Het risico bestaat dat hij volgend seizoen een veel minder elftal tot zijn beschikking heeft", aldus Youri Mulder. "De waarde van jou als coach is hoe het op dat moment is. Dat is de uitdaging dan misschien weer."

Aad de Mos zou een transfer maken als hij Ten Hag was. "Als zo'n aanbieding komt, móet je wel gaan. Dan is het een kans voor open goal. De naam die hij nu heeft is zo sterk in Europa." Been is het met De Mos eens. "Je krijgt niet zo vaak de kans om zo'n stap te maken. Hoger dan dit gaat hij niet halen (qua prestaties bij Ajax, red.). Ik zou dan gaan, ja."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Moet Ten Hag blijven?

(1643 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws