Bergwijn-nieuws 'slaat in als een bom': 'Hadden ze geen rekening mee gehouden'

Bergwijn-nieuws 'slaat in als een bom': 'Hadden ze geen rekening mee gehouden'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 11:07di 14-05-2019 om 11:07

Het nieuws over Steven Bergwijn, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Ajax, slaat bij zijn club PSV 'in als een bom'. Erik van Haren, PSV-watcher namens De Telegraaf, zegt dat. 

De Telegraaf pakte eerder op de ochtend groot uit met het nieuws dat Ajax zich bij het management van Oranje-aanvaller Bergwijn gemeld heeft. Ajax wil voor een gigantische stunt zorgen door Bergwijn (21), die jaren geleden in de jeugdopleiding in Amsterdam actief was, naar de Johan Cruijff Arena te halen.

"Bergwijn heeft zich afgelopen seizoen gemanifesteerd, is international geworden en heeft zijn contract verlengd. Maar: hij zal nu vertrekken", stelt Van Haren bij Telegraaf TV. "PSV zal hem sowieso niet voor een habbekrats verkopen. De duurste speler die PSV heeft verkocht is Memphis Depay, voor 34 miljoen, en ja, zowel Bergwijn als Hirving Lozano moet dat bedragen benaderen - en waarschijnlijk overstijgen."

"Ajax weet dus wel waar ze op moeten rekenen. Ik denk dat als Ajax aanklopt, het zelfs nog iets meer wordt. Dat het nieuws zal inslaan als een bom bij PSV, dat is zeker. Ze wisten dat Bergwijn goed in de markt ligt, maar dat Ajax zich nu voor hem meldt, ik weet niet of ze daar rekening mee hadden gehouden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

(39788 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws