'Voor Bergwijn is er geen weg meer terug, bij PSV is natuurlijk geen plaats meer'

'Voor Bergwijn is er geen weg meer terug, bij PSV is natuurlijk geen plaats meer'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 13:47di 14-05-2019 om 13:47

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 13:51di 14-05-2019 om 13:51

Steven Bergwijn kan volgend seizoen niet meer in het shirt van PSV voetballen nu het erop lijkt dat hij openstaat voor een overstap naar Ajax. Dat vindt Valentijn Driessen, chef sport van De Telegraaf.

"Ik denk wel dat hij zeker bij PSV vertrekt. De kans dat hij naar Ajax vertrekt is denk ik ook vrij groot, niet honderd procent", aldus Driessen bij Telegraaf TV. "Ik denk dat er nu al bijna geen weg meer terug is voor Bergwijn bij PSV. Als je zo nadrukkelijk in beeld bent en daar voor openstaat, dan is er bij PSV natuurlijk geen plaats meer voor je", stelt hij.

Driessen schat in dat er in Eindhoven volgend seizoen geen plek meer kan zijn voor Bergwijn. "Nee, dan gaat dat niet meer gebeuren. De omgeving accepteert niet meer dat hij volgend jaar in een PSV-shirt verschijnt", meent hij. "Hij heeft zelf aangegeven dat hij wil, anders sta je niet open voor een gesprek met Ajax."

PSV-trainer Mark van Bommel moet wat Driessen betreft overwegen om Bergwijn niet te laten spelen in de laatste thuiswedstrijd van de Eindhovenaren, thuis tegen Heracles Almelo. "Daar zou je wel over moeten nadenken, of het verstandig is bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Moet je hem en de club blootstellen aan de fans die daar misschien beginnen te fluiten en alerlei dingen te roepen?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

(39786 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws