'Heerenveen ziet opvolger van Lammers rondlopen in Alkmaar'

'Heerenveen ziet opvolger van Lammers rondlopen in Alkmaar'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 19:59di 14-05-2019 om 19:59

De kans bestaat dat Ferdy Druijf volgend seizoen actief is in de Eredivisie. SC Heerenveen heeft het vizier gericht op Druijf, die door AZ verhuurd is aan NEC en komende zomer terugkeert in Alkmaar. Mogelijk maakt hij direct de transfer naar Friesland.

Volgens Omroep Gelderland hoopt Heerenveen Druijf aan te trekken. De club huurde Sam Lammers afgelopen seizoen van PSV, maar de spits keert terug naar Eindhoven. Druijf moet het gat dat Lammers achter gaat laten op zien te vullen.

Druijf heeft het in zijn periode bij NEC uitstekend gedaan. Hij kroonde zich met 29 doelpunten tot topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. Als Druijf de stap naar Heerenveen maakt, speelt hij mogelijk opnieuw samen met Jordy Bruijn, die door Heerenveen verhuurd is aan NEC. Bruijn hoopt volgend seizoen te slagen in Friesland.

Willem van Hanegem zei begin deze maand al bij VTBL dat Heerenveen een goede club zou zijn voor Druijf. "Hij moet gewoon naar Heerenveen, vind ik. Als je 29 goals maakt... Dat is toch bizar. Of niet?"

Poll

Past Druijf bij Heerenveen?

(1159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws