Contract Veltman loopt af: 'Voorkeur? Dat ik eerst nog één wedstrijd wil spelen'

Contract Veltman loopt af: 'Voorkeur? Dat ik eerst nog één wedstrijd wil spelen'

14-05-2019 20:49 Laatste update: 21:03
62

Joël Veltman gaat na dit seizoen nadenken over zijn toekomst. Of die bij Ajax ligt of ergens anders, moet in de komende maanden duidelijk worden. Het contract van Veltman loopt hierna nog één seizoen door.

"Na De Graafschap gaat dat aan bod komen. Ik denk dat het voor Ajax ook druk is geweest. Iedereen weet dat ik nog een jaar contract heb, dus dat gaan we aankomend weekend even bekijken. Mijn voorkeur? Dat is dat ik eerst nog één wedstrijd wil spelen. Daarna zie ik wel", vertelt Veltman voor de camera van RTL7.

Een buitenlandse transfer behoort tot de mogelijkheden. "Dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is niet vanzelfsprekend dat je zomaar even weg kan. Dat heb je vorig jaar wel gezien. Ik ga niet roepen dat ik naar het buitenland wil of ga bijtekenen. Na De Graafschap ga ik kijken wat het plan is."

Veltman maakte in het seizoen 2012/2013 zijn officiële competitiedebuut voor Ajax 1. In dat seizoen debuteerde hij ook voor het Nederlands elftal in een oefenduel met Colombia.