Kwakman en Kraay jr. winden zich op over speech Ali B: 'Dit kan toch niet?!'

Kwakman en Kraay jr. winden zich op over speech Ali B: 'Dit kan toch niet?!'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 23:43di 14-05-2019 om 23:43

Almere City FC riep dinsdag de hulp in van Ali B voor het nacompetitieduel met SC Cambuur. De artiest sprak de manschappen van trainer Ole Tobiasen in de rust toe. Dat tot grote verbazing van analisten Kees Kwakman en Hans Kraay jr.

Veel hielpen de motiverende woorden van Ali B overigens niet: Almere ging op eigen veld met 2-1 onderuit en werd daardoor uitgeschakeld. "Dit is toch niet te geloven? Wat zullen de spelers denken? Die jongen kan gerust wel wat, maar dit kan toch niet?!", stelt Kwakman bij FOX Sports.

Ali B trad rondom beide wedstrijden van Almere tegen Cambuur op als motivator voor het elftal van Tobiasen. "Ali is van de week ook geweest en op zo'n moment helpen alle handjes natuurlijk", aldus de trainer. "Hij heeft de jongens in de rust gezegd dat er eigenlijk niets aan de hand was en dat we door twee grote fouten achterstonden. Het had niets met voetbal of tactiek te maken."

"Het is een hartstikke aardige jongen, maar hij moet echt wegblijven uit die kleedkamer", haakt Kraay in. "En hij heeft gezegd dat ze door twee fouten achter staan. Ah joh, kom op man! En René Hake (trainer van Cambuur, red.) is bezig met Anouk voor de volgende wedstrijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws