Breaking news

De Telegraaf: Ajax wil Blind belonen, nieuw contract voor routinier ligt klaar

Van Amersfoort: 'Ik had al ergens kunnen tekenen, maar ik wil wachten'

Van Amersfoort: 'Ik had al ergens kunnen tekenen, maar ik wil wachten'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 08:49wo 15-05-2019 om 08:49

Pelle van Amersfoort is al door meerdere clubs uit de Eredivisie benaderd. De middenvelder van sc Heerenveen geeft echter de voorkeur aan een avontuur in het buitenland.

Van Amersfoort loopt uit zijn contract en kan deze zomer transfervrij verkassen. Meerdere Eredivisie-clubs meldden zich al bij de 23-jarige middenvelder. "Dat geeft toch aan dat ik iets goeds heb gedaan", stelt hij tegenover de Leeuwarder Courant.

Het lijkt er echter niet op dat Van Amersfoort met een van die clubs in gesprek gaat. Hij hoopt op een buitenlands avontuur. "Ik had al ergens kunnen tekenen, maar ik wil wachten. Makkelijk is dat niet, want ik houd van zekerheid. Mijn zaakwaarnemer zegt dat hij vaak met spelers heeft gewerkt die later spijt kregen dat ze te snel voor een club hadden gekozen", vertelt hij.

Voor Van Amersfoort wordt het in ieder geval wennen. Op een uitleenbeurt aan Almere City na speelde hij altijd voor de Friezen. "Toch heb ik heel erg veel zin in een nieuw avontuur. Ik wil met een schone lei beginnen, zonder dat ik bekend sta als de speler die je er makkelijk uitgooit. Geef me de kans en ik laat zien dat ik diepgang, duelkracht en scorend vermogen breng."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws