'Ik denk niet dat iedereen nuchter blijft, Lasse Schöne is nu al dronken'

'Ik denk niet dat iedereen nuchter blijft, Lasse Schöne is nu al dronken'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 21:58wo 15-05-2019 om 21:58

Donny van de Beek wil zich na het kampioenschap nog niet bezighouden met een vertrek bij Ajax. De middenvelder wordt onder meer gelinkt aan Real Madrid en Paris Saint-Germain.

"Daar gaan we nu niet over nadenken. We gaan nu genieten", zegt Van de Beek voor de camera van FOX Sports. "Ik moet zeggen dat het geen beste wedstrijd was. Maar wat maakt het uit. Je wint met 4-1 en sluit het mooi af met z'n allen. Het was een seizoen met vallen en opstaan, maar je bent kampioen."

Van de Beek was aan het begin van het seizoen geen basisspeler, maar was de laatste maanden onomstreden als nummer tien. "Ik ben beter gaan spelen gedurende het seizoen. Dat geldt voor het hele team, we hebben stappen gemaakt. Uiteindelijk is het een fantastisch seizoen geweest", aldus de Oranje-international.

Van de Beek verheugt zich op het titelfeest. "Ik denk dat het wel laat gaat worden. Voordat we in Amsterdam zijn… en dan hebben we nog feest. Ik denk niet dat iedereen straks nog nuchter is. Lasse Schöne is nu al dronken", grapt de middenvelder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws