Ten Hag mijmert: 'Stilte, prachtige natuur, zon tussen de bergen, glas witbier...'

Ten Hag mijmert: 'Stilte, prachtige natuur, zon tussen de bergen, glas witbier...'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 06:56do 16-05-2019 om 06:56

Laatste update: donderdag 16 mei 2019 om 09:41do 16-05-2019 om 09:41

Ajax-trainer Erik ten Hag kijkt met voldoening terug op het seizoen dat hij met de Amsterdammers heeft gedraaid. De 49-jarige Tukker zag zijn ploeg voor het eerst in zeventien jaar de dubbel pakken en in de Champions League tot grote hoogten stijgen.

Ten Hag is blij dat Ajax weer 'de gunfactor' heeft, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Dat is me echt heel veel waard. Als Ajax verloor, was er altijd veel leedvermaak. Dat sentiment is voor een groot deel omgedraaid", laat hij weten. Alleen de Champions League-uitschakeling tegen Tottenham Hotspur doet de trainer pijn. "Dat zal altijd blijven knagen. Altijd. Dat gevoel kan ik niet uitschakelen. Er bestaat geen knopje in je hoofd waarmee je dat zomaar even doet."

Nu de vakantie aanbreekt, is het voor Ten Hag tijd om te genieten van het afgelopen seizoen. "Weet je, als ik straks op vakantie tussen de bergen zit en ik kijk uit over die prachtige weidse omgeving, dan zal ik nog eens door mijn telefoon scrollen", doelt hij op de compilatiefilmpjes van het Champions League-seizoen, die zijn vrienden hem gestuurd hebben. "De stilte om me heen, die prachtige natuur, de zon die tussen de bergen opduikt. Een glas witbier voor mijn neus. Ja, dan zal ik ervan genieten", mijmert de trainer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Is Ten Hag de beste trainer in de Eredivisie?

Ja
82%
Nee
18%
(17553 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws