'Ik sta open voor een mooie club, maar ik weet ook wat ik bij PSV heb'

'Ik sta open voor een mooie club, maar ik weet ook wat ik bij PSV heb'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 09:51do 16-05-2019 om 09:51

PSV legde het woensdag definitief af tegen Ajax in de titelstrijd in de Eredivisie. Hoewel de miljoenen binnenstromen bij de rivaal door lucratieve transfers en de Champions League, denken ze in Eindhoven volgend seizoen gewoon weer mee te doen om het kampioenschap.

"Volgend jaar gaan we weer proberen om kampioen te worden", zegt Luuk de Jong tegen NUsport. De aanvoerder houdt wel rekening met een leegloop. "Maar ik ben daar niet bang voor. In al die jaren dat ik hier speel, heeft PSV altijd een kampioenswaardige selectie gehad. Dat zal volgend seizoen ook zo zijn."

Ook trainer Mark van Bommel weet dat diverse spelers kunnen vertrekken. "Dat is ook logisch, we hebben 83 punten gehaald. Veel spelers hebben zich goed ontwikkeld en zijn international geworden. Dan komt er veel belangstelling", stelt hij.

Een van de mogelijke vertrekkers is De Jong zelf. "Ik heb altijd aangegeven dat ik open sta voor een mooie club. Als ik een stap wil maken, dan moet het wel goed bij me passen", aldus de spits. "Want ik weet ook wat ik bij PSV heb. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik kan hier veel in het strafschopgebied komen en veel scoren."

Jeroen Zoet staat eveneens open voor een transfer. "Er kan altijd wat gebeuren, dat is al drie jaar lang zo bij mij. Dat zal deze zomer niet anders zijn. Ik heb nog een contract voor twee jaar. Als er iets moois voorbij komt dan ga ik er over nadenken en anders blijf ik bij PSV", zegt de 28-jarige doelman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws