'Feyenoord-target' aast op transfer: 'Er spelen wat dingen, we gaan het zien'

'Feyenoord-target' aast op transfer: 'Er spelen wat dingen, we gaan het zien'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 13:57do 16-05-2019 om 13:57

Laatste update: donderdag 16 mei 2019 om 14:03do 16-05-2019 om 14:03

De kans is groot dat Younes Namli zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle heeft gespeeld. De middenvelder geeft toe dat de kans groot is dat hij na de zomer niet meer terugkeert in Zwolle.

"Ja, klopt, die kans is zeker aanwezig", aldus Namli op de stelling dat de kans groot is dat hij deze zomer vertrekt. "Als spelers hebben we allemaal ambitie. Ik heb deze twee jaren heel erg genoten bij Zwolle, heb het hartstikke naar mijn zin hier. Ik heb altijd mijn best gedaan. Ik heb me ontwikkeld als speler en als mensen. Nu gaan we zien wat er gaat gebeuren", aldus Namli.

Namli, die nog een contract heeft tot medio 2020, wordt ook in verband gebracht met Feyenoord, waar huidig PEC-trainer Jaap Stam na de zomer aan de slag gaat. "Alle interesse is natuurlijk mooi. Feyenoord is niet concreet, dat is het enige wat ik daarover kan zeggen", aldus Namli.

"Feyenoord is een mooie club, dat zeker. Alleen er zijn veel mooie clubs", vervolgt hij. "Ik ga hierna met mijn zaakwaarnemer praten. Er spelen al wat dingen, we gaan het zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws