De Vries snapt verontwaardiging niet: 'Bergwijn is een Ajax-speler hè'

De Vries snapt verontwaardiging niet: 'Bergwijn is een Ajax-speler hè'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 15:19do 16-05-2019 om 15:19

Peter R. de Vries sluit niet uit dat Ajax ook in de komende jaren sporadisch mee kan komen met de Europese top. Daarnaast vindt de misdaadverslaggever en zaakwaarnemer dat PSV-fans niet verontwaardigd zouden moeten zijn over een eventuele Ajax-transfer van Steven Bergwijn.

De Vries denkt dat het lastig zal worden voor Ajax om het afgelopen seizoen te evenaren. "Laat ik ook voorop stellen: je hebt altijd ook een flnike dosis geluk nodig om ver te komen. Maar ik sluit het niet uit", laat hij weten in Eén-tweetje met AjaxPrimeur. "Ajax heeft enorme inkomsten gegenereerd uit dit avontuur, eigenlijk de laatste jaren al. Daarmee kan men toch het niveau over de hele linie optrekken."

In Amsterdam kan men ervoor zorgen dat 'de ondergrens' omhoog gaat. "Spelers die drie, vier jaar geleden goed genoeg waren voor Ajax, die zouden het nu niet meer redden", denkt De Vries.

De Vries vindt verder de commotie rond een eventuele Ajax-transfer van PSV-aanvaller Steven Bergwijn wat overdreven. "Laten we niet vergeten: het is een Ajax-speler, hè. Hij komt van Ajax. Alle PSV'ers die nu heel vertontwaardigd roepen: dit is geen stijl en dit hoort niet... PSV heeft hem zelf ook eerst weggekaapt bij Ajax. Dus er is niks nieuws onder de zon."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws