Koeman aandachtig toeschouwer bij TOP Oss-Sparta: Hij belt elke dag even

Koeman aandachtig toeschouwer bij TOP Oss-Sparta: "Hij belt elke dag even"

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 16:09do 16-05-2019 om 16:09

Terwijl Ronald Koeman senior langzaam maar zeker toe kan werken naar de finaleronde van de Nations League, gaat Ronald Koeman junior zich in de strijd om promotie naar de Eredivisie mengen.

De Zoon Van fungeerde dit seizoen als reservekeeper van TOP Oss, maar zag eerste keus Nick Olij onlangs wegvallen met een armbreuk: Koeman junior (23) zal zondagmiddag dus aan de aftrap staan tijdens het thuisduel met Sparta, onder toeziend oog van zijn beroemde vader. "Hij belt elke dag even: hoe was de training, ben je er klaar voor, nog wat pijntjes?", vertelt de in Barcelona geboren sluitpost aan Omroep Brabant.

"Hij is er heel erg mee bezig en hij komt ook kijken. Dus hij zal wel supertrots zijn", vervolgt de doelman, die zich van zijn meest nuchtere kant toont. "Waar hij kan helpen, doet hij dat. Maar ik moet toch echt zelf de ballen tegenhouden, dat moet hij niet voor me doen."

TOP Oss trapt zondagmiddag om 16.45 uur af tegen Sparta. De return op Het Kasteel wordt gespeeld op woensdag 22 mei: de aftrap is om 20.45 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint het tweeluik: TOP Oss of Sparta?

TOP Oss
33%
Sparta
67%
(667 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws