Mazraoui en Ziyech verrast tijdens de huldiging: Talent en Ajacied van het Jaar

Mazraoui en Ziyech verrast tijdens de huldiging: Talent en Ajacied van het Jaar

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 17:33do 16-05-2019 om 17:33

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zijn tijdens de kampioenshuldiging verrast met een eervolle vermelding. Mazraoui is door de technische staf verkozen tot talent van het jaar, Ziyech kreeg van de bezoekers van Ajax Life de meeste stemmen in de Speler van het Jaar-verkiezing.

Trainer Erik ten Hag mocht de toegestroomde menigte toespreken tijdens de huldiging van donderdag en maakte van de gelegenheid gebruik om Mazraoui in het zonnetje te zetten. "Wij hebben gekozen voor een speler die dit jaar zijn doorbraak heeft beleefd, die een hele grote bijdrage heeft geleverd aan ons succes. Mag ik naar voren: Nous Mazraoui! Van harte gefeliciteerd, zie het als een stimulans!"

Vervolgens betrad een vertegenwoordiger van de supportersvereniging het podium om de uitslag van de Ajacied van het Jaar-verkiezing bekend te maken. "Wij hebben alle stemmen bij elkaar opgeteld en daar is één favoriet uitgekozen: die wint de Rinus Michels Award. Jullie favoriet dit jaar... Hakim Ziyech!"

Voor Ziyech is het de tweede keer op rij dat hij wordt verkozen tot Speler van het Jaar, de spelmaker nam vorig seizoen al de titel van Davinson Sánchez over. Mazraoui volgt ploeggenoot Matthijs de Ligt op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ziyech al klaar voor een toptransfer?

Ja
88%
Nee
12%
(2022 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws