Marin maakt indruk: 'Dit zorgt ervoor dat Ajax hem hier komt wegplukken'

Marin maakt indruk: 'Dit zorgt ervoor dat Ajax hem hier komt wegplukken'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 15:41vr 17-05-2019 om 15:41

Ajax-aankoop Razvan Marin luisterde donderdagavond zijn laatste thuiswedstrijd bij Standard Luik op met twee treffers. Obbi Oularé, ploeggenoot in Luik, snapt wel waarom de Roemeense middenvelder naar Amsterdam verhuist.

Door de twee treffers van Marin won het tiental van Standard Luik van Club Brugge en werd Racing Genk kampioen. "Chapeau voor de ploeg en vooral voor Razvan Marin. Het was een gekke wedstrijd en het is dit soort prestaties dat er voor zorgt dat een club als Ajax hem hier komt wegplukken", vertelt Oularé (ex-Willem II) bij Sporza.

Marin is blij met zijn afscheid. "Ik ben blij dat ik iets heb kunnen teruggeven aan de supporters, want zij verdienen dit", zegt hij. Sporza riep de 22-jarige middenvelder uit tot man of the match. 'Zonder enige twijfel. Dankzij een perfect geplaatste strafschop en een fenomenale vrije trap trapte hij de Brugse titeldroom aan diggelen. De Roemeen zal niet misstaan in de kern van Ajax.'

Marin is de laatste weken sowieso op dreef. Sinds de bekendmaking van zijn zomertransfer naar Ajax was hij goed voor vijf goals en drie assists in negen wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws