Vitesse lijkt klaar met het seizoen: 'Het is vakantietijd, dat speelt ook een rol'

Vitesse lijkt klaar met het seizoen: 'Het is vakantietijd, dat speelt ook een rol'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 23:33za 18-05-2019 om 23:33

Thulani Serero denkt dat zijn ploeg zich niet meer kan opladen voor de playoffs. De Zuid-Afrikaanse middenvelder van Vitesse merkt dat de vele wedstrijden in de benen gaan zitten van de Arnhemmers en is toe aan vakantie.

Vitesse verloor op bezoek bij FC Groningen met 2-1, maar neemt dus wel een belangrijke uitgoal mee naar Arnhem. Dinsdag is de return, maar Serero lijkt ook vrede te hebben met een nederlaag. "Ik denk dat we te veel wedstrijden in onze benen hebben", zegt de Zuid-Afrikaan tegenover FOX Sports. "De rust is kort, we speelden drie dagen geleden nog dus het was gewoon zwaar. Daarnaast is het vakantietijd, dat speelt mentaal ook een rol."

Vlak voor tijd kreeg Serero een dot van een kans om de Arnhemmers alsnog naast FC Groningen te zetten. Hij faalde in die opzet. "Ik dacht dat ik buitenspel stond, dus dat kan gebeuren." Op de reactie dat dat helemaal niet kan gebeuren is hij duidelijk. "Jawel, dat kan wel. Het gebeurt de beste spelers, dus ik moet het uit mijn hoofd krijgen en me weer op dinsdag richten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er door naar de finale van de playoffs?

(1388 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws