Büttner baalt niet: 'Zat eigenlijk helemaal niet met raar gevoel op de bank'

Büttner baalt niet: 'Zat eigenlijk helemaal niet met raar gevoel op de bank'

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 07:27zo 19-05-2019 om 07:27

Alexander Büttner lijkt ervan uit te gaan dat zijn toekomst in Arnhem ligt. De dertigjarige linksback heeft een aflopend contract bij Vitesse, maar hij stevent af op een akkoord met de Arnhemse club.

"We zijn nog steeds in gesprek. Een goed gesprek duurt altijd lang hè", zegt Büttner na de 2-1 nederlaag tegen FC Groningen in de play-offs om Europees voetbal tegen VTBL. "Ik heb het hier naar mijn zin. Maar Vitesse wil drie jaar en ik wil tien jaar", grapt hij. "Nee, we zijn in gesprek. Het is positief hier, dus ik hoop dat het goedkomt."

Büttner begon in Groningen op de bank, al viel hij al snel in voor de geblesseerde Matus Bero. De verdediger baalt niet al te veel van zijn reserverol. "Ik heb de laatste maand weinig gedaan door de twee duels schorsing en de twee weken die er tussenzaten. Dat merkte ik ook tegen VVV, dat je toch even uit het ritme bent."

"Ik ben blij dat ik nu minuten heb gemaakt en belangrijk kon zijn met een assist", aldus Büttner. "Ik zat eigenlijk helemaal niet met een raar gevoel op de bank, heb dit seizoen bijna alles gespeeld."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws