NAC stopt met uitkeren van bonussen: Je wil een zo sterk mogelijk elftal

NAC stopt met uitkeren van bonussen: "Je wil een zo sterk mogelijk elftal"

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 12:57zo 19-05-2019 om 12:57

Luuc Eisenga, directeur van NAC, kondigt aan dat de club collectieve bonussen gaat afschaffen met ingang van het nieuwe seizoen. Door de bonussen niet meer uit te keren kan de club uit Breda hogere salarissen uitkeren. 

Daarmee wordt een transfer naar NAC aantrekkelijker en moet er uiteindelijk een sterkere selectie op het veld staan, zo redeneert de clubleiding. NAC is op dit moment druk bezig met het rondkrijgen van de begroting voor het nieuwe seizoen, een lastige taak voor de club die dit seizoen degradeerde uit de Eredivisie. 

NAC hoopt uiteraard komend seizoen weer te promoveren naar het hoogste niveau en daarom wil men een zo sterk mogelijk elftal op de been brengen. "De collectieve bonus die er altijd is, ofwel voor handhaving ofwel voor promotie, willen we integraal verpakken in het salarishuis. Je wil een zo sterk mogelijk elftal hebben en het fundament goed neerleggen voor de komende jaren", legt Eisenga uit in gesprek met Omroep Brabant.

"Het idee erachter is dat promotie, en deel uit maken van een elftal dat promoveert, een van de grootste bonussen moet zijn die je als speler van NAC kunt hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws