Brabants Dagblad: Van Geel keert terug en gaat duo vormen met Mathijsen

Brabants Dagblad: Van Geel keert terug en gaat duo vormen met Mathijsen

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 14:24zo 19-05-2019 om 14:24

Laatste update: zondag 19 mei 2019 om 15:00zo 19-05-2019 om 15:00

Martin van Geel wordt volgens het Brabants Dagblad de nieuwe algemeen directeur van Willem II. In Tilburg gaat Van Geel een directieduo vormen met Joris Mathijsen; de twee moeten samen een 'topsportklimaat' bouwen. 

Enkele maanden geleden werd bekend dat Van Geel (58) per 1 juli afscheid neemt van Feyenoord. Hij was sinds begin 2011 technisch directeur in De Kuip. De naam van Van Geel zong al een tijdje rond in de Tilburgse wandelgangen. Hij heeft een rijk verleden bij de Tricolores: Van Geel begon én beëindigde zijn actieve loopbaan bij Willem II en werkte er tussen 1995 en 2002 als td. Na omzwervingen bij AZ, Ajax, Roda JC en Feyenoord staat hij volgens het Brabants Dagblad nu dus voor een terugkeer. 

Mathijsen werd bij Feyenoord genoemd als opvolger van uitgerekend Van Geel. Van een vertrek naar Rotterdam lijkt echter geen sprake. Met Mathijsen als technisch directeur en Van Geel als algemeen directeur wil Willem II zich in de komende jaren definitief gaan vestigen in de subtop van de Eredivisie. 

Wanneer de aanstelling van Van Geel bekend wordt, schrijft het Brabants Dagblad niet. Het regionale medium heeft het over een 'op handen zijnde aanstelling'. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Goede aanstelling voor Willem II?

(2863 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws