Willems over Ajax-geruchten en Bergwijn: Nee, ik zou het persoonlijk niet doen

Willems over Ajax-geruchten en Bergwijn: "Nee, ik zou het persoonlijk niet doen"

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 22:18zo 19-05-2019 om 22:18

Laatste update: zondag 19 mei 2019 om 22:43zo 19-05-2019 om 22:43

Jetro Willems raadt zijn oude ploeggenoot Steven Bergwijn niet aan om PSV te verruilen voor Ajax. De vleugelaanvaller wordt openlijk begeerd door de rivaal uit Amsterdam, maar Willems denkt niet dat een verhuizing naar Ajax een stap omhoog zou zijn.

De linksback van Eintracht Frankfurt heeft nog regelmatig contact met Bergwijn. "Ik spreek bijna elke week met hem, maar natuurlijk niet daarover", vertelt hij via Instagram Live aan VoetbalPrimeur. Willems kan het zich niet voorstellen dat de geruchtmakende transfer daadwerkelijk gestalte krijgt. "Nee, ik zou het persoonlijk niet doen. Ajax is een mooie club, met een goede trainer en een mooie filosofie, maar PSV heeft dat ook. PSV heeft dezelfde waarde als Ajax."

De Eindhovenaren maken een goede kans om Ajax volgend seizoen weer van de landstitel af te houden, denkt Willems. De verdediger heeft veel vertrouwen in trainer Mark van Bommel. "Hij heeft het gewoon goed gedaan in zijn eerste jaar. Ik heb het ook anders meegemaakt, met Phillip Cocu, dat was toch wel anders in zijn eerste jaar." PSV zou voor komend seizoen een Ajax-tactiek toe kunnen passen, suggereert Willems. "Ook een paar jongens terughalen, een paar transfertjes... Waarom zou het dan niet kunnen?"

(Emile van de Sande/VoetbalPrimeur)

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

(39784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws