'Overmars krijgt genoeg complimenten, maar dit is wéér een prima aankoop van Ajax'

'Overmars krijgt genoeg complimenten, maar dit is wéér een prima aankoop van Ajax'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 09:27ma 20-05-2019 om 09:27

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 09:30ma 20-05-2019 om 09:30

Ajax betaalt een reële transfersom voor Lisandro Martinez. Dat stelt scout en Zuid-Amerika-kenner Grads Fühler in De Telegraaf. De Argentijn, die maandag wordt verwacht in Amsterdam, kost naar verluidt zeven miljoen euro.

"Marc Overmars heeft al genoeg complimenten gekregen, maar dit is wéér een prima aankoop van Ajax", zegt Fühler over de komst van Martinez. "Als de bedragen die ik lees (zeven miljoen euro, red.) kloppen, vind ik het een reële prijs. En in deze tijd is het voor een 21-jarige Argentijn die al een interland speelde zelfs heel goedkoop, denk ik."

Martinez komt over van Defensa y Justicia, dat op dit moment verrast met een tweede plaats in de Argentijnse competitie. Fühler: "Twee of drie jaar geleden zijn daar twee grote investeerders ingestapt. Het stelde weinig voor, zeker als je naar de accommodatie kijkt, die in de armste wijk van Buenos Aires ligt. Maar nu verkopen ze dus wel een speler aan Ajax."

Martinez arriveert maandag vanuit Buenos Aires in Amsterdam. Na de medische keuring tekent de 21-jarige verdediger een contract voor vier seizoenen met een optie voor een extra jaar. Hij wordt na Nicolás Tagliafico en Lisandro Magallán de derde Argentijn en na Razvan Marin, Kik Pierie en Kjell Scherpen de vierde zomeraankoop in Amsterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws