'Als ik Ajax was, zou ik Arjen Robben halen. Ik zie dat wel gebeuren'

'Als ik Ajax was, zou ik Arjen Robben halen. Ik zie dat wel gebeuren'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 15:15ma 20-05-2019 om 15:15

Ajax moet werk maken van de komst van Arjen Robben. Dat vindt commentator Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. De routinier van Bayern München is in de zomer transfervrij en schermt met een hoop aanbiedingen.

Het is onduidelijke welke clubs precies in de markt zijn voor Robben, die de knoop zelf nog niet heeft doorgehakt. "Als ik Ajax was, zou ik hem halen", suggereert Avsaroglu. "Hij heeft internationale ervaring en Ajax kan waarschijnlijk meer betalen dan PSV. Ik zie dat wel gebeuren."

"Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen", countert commentator Jeroen Grueter. "Hij kan gewoon zijn hart laten spreken." NOS-collega Andy Houtkamp hoopt dat Robben op z'n oude dag terugkeert in Eindhoven. "Ik hoop zó dat hij nog een jaartje lekker bij PSV gaat voetballen."

Robben nam afgelopen weekend met een doelpunt in de kampioenswedstrijd van Bayern afscheid van de Allianz Arena. Bayern München speelt dit seizoen nog één wedstrijd: de bekerfinale tegen RB Leipzig. "Van wat verder weg tot wat dichter bij, tot de schoenen aan de wilgen hangen. Ik ben er nog niet uit", zei Robben zaterdag tegen FOX Sports over zijn opties.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws