Smetje op 'emotionele dag' voor Robben: 'Dat hem dat niet gegeven is doet pijn'

Smetje op 'emotionele dag' voor Robben: 'Dat hem dat niet gegeven is doet pijn'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 20:38za 18-05-2019 om 20:38

Arjen Robben heeft met gemengde gevoelens zijn laatste wedstrijd voor Bayern München in de Allianz Arena gespeeld. De vleugelaanvaller van Der Rekordmeister neemt na dit seizoen afscheid van de club waar hij tien jaar voor speelde.

De 35-jarige Bedummer viel in de tweede helft in en bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. "Dit was een emotionele dag", vertelt Robben na afloop voor de camera's van FOX Sports. "Eerst moest ik gisterenavond nog een tik verwerken toen de coach vertelde dat ik niet vanaf het begin speelde. Dan moet de knop op en hoop je vandaag gewoon dat je er zo snel mogelijk in mag."

Net als Robben namen ook Franck Ribery en Rafinha zaterdagmiddag afscheid van het Bayern-publiek. De Nederlander en de Fransman mochten invallen, Rafinha niet. "Dat doet wel pijn, moet ik zeggen. Je hebt zo veel met die jongen beleefd, het was hem ook zo van harte gegund dat hij ook nog mocht spelen. Dat hem dat niet gegeven is vind ik ook wel een smetje."

Uiteraard werd Robben nog maar eens gevraagd naar zijn toekomst. De 35-jarige vleugelaanvaller herhaalde nog niet te weten wat hij gaat doen. "Van wat verder weg tot wat dichter bij, tot de schoenen aan de wilgen hangen. Ik ben er nog niet uit, maar zoals vanmiddag heb ik er nog heel veel plezier in."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij Robben aanraden?

(3174 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws